Jan 15, 2012, 6:55 PM

Да посрещнем изгрева 

  Poetry » Other
921 0 5

Денят е нов, отвори очи

за вчерашната болка забрави.

Нов ден е! Събуди се!

Крилата ти си разпери

и като птица полети.

В нощта бори се с ветровете,

в деня цъфти ти като цвете.

© Давид All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??