24.04.2014 г., 11:06 ч.

Да прегърна всичко... 

  Поезия
384 0 2

Дотук съдбата ми игра на шах
и в мене ходове сега е вплела,
а аз безумно във съня грешах,
защото действах прекалено смело.

Днес жадувам за един бараж,
щом мечтая да съм победител,
но дали останал е във мен кураж,
вечер себе си пред Бога питам.

И нося цялата в сърце любов,
все от Извора докрай изтичам,
тъй се връщам за Живота нов,
отново в него да прегърна всичко!







© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??