Ако
някога
не си подал
ръка
на някой
във беда
и с този спомен
си се примирил -
за чужди
болки
сляп си бил...
Но не е късно
да прогледнеш
в света
немилостив...
Всякак
времето
ще стигне
в тоз живот
да се решиш
някога
и някъде
от нещо
някой
да спасиш!
Дейзи Патън
© Дейзи Патън Всички права запазени
Най-важното е "да се решиш"...
Много ми хареса!