20.06.2008 г., 7:24 ч.

Да се моля не обичам... 

  Поезия » Друга
1221 0 26

Да се моля не обичам.

Гордостта е мой патент.

В мен на воля още тича

непокорното дете...

Трудна съм. Не съм за всеки.

Безкомпромисно добра -

вдигам летвата високо.

 

Още ли не си разбрал?...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??