14.07.2011 г., 22:17 ч.

Да се открием... 

  Поезия » Любовна
632 0 0

не се страхувай в тъмното, любими.
аз съм там, обвита в голота.
чакам само ти да ме откриеш,
за да събудя с устни в теб страстта.
потърси ме с поглед, с пръсти потърси ме -
в стаята сме само аз и ти...
не ме оставяй в тъмното да се изгубя -
моля те, ела ме намери.
голото ми тяло вече тръпне -
затова побързай. че и тази тъмнина
вече ме обгръща с жадни пръсти -
ще ù се отдам.
ако не ме намериш веднага.

 

 

 


© Елени Алексиду Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??