5.04.2022 г., 13:41 ч.

Да се повтори 

  Поезия » Любовна
563 2 2

Пак, глупаче,

чувствам страх.

Виж обаче,

че заспах.

 

И пак сънувам

този сън -

как целувам

теб отвън,

 

как докосвам

всеки ред

и се просвам

там, до теб

 

във кревата,

в твоя ум.

В нас сърцата

правят бум.

 

Като лудо

твоето бие.

Няма друго

к'во да крие.

 

Леле, как

сега говори.

Иска пак

да се повтори

 

всеки ден

и всичко с нас.

Стой до мен,

до теб съм аз.

 

Да те пуснат,

да те имам,

в тебе гушнат

да заспивам.

© Krischo Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??