12.12.2007 г., 15:31 ч.

Да се усмихнеш 

  Поезия » Друга
1125 0 18

За да посрещнеш с усмивка деня

е нужно да отхвърлиш най-тъжния

                          спомен,

докоснал сърцето в миг самота

и да забравиш за мъничко болката.

За да посрещнеш с усмивка деня,

обгърни първо дребните радости,

за да почувстваш как се преражда

                           света,

възхитен от твоята младост.

За да посрещнеш с усмивка деня,

помечтай за стари желания.

Помисли си: Колко струва това,

да се усмихнеш без жал и страдание!?..

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??