За да посрещнеш с усмивка деня
е нужно да отхвърлиш най-тъжния
спомен,
докоснал сърцето в миг самота
и да забравиш за мъничко болката.
За да посрещнеш с усмивка деня,
обгърни първо дребните радости,
за да почувстваш как се преражда
света,
възхитен от твоята младост.
За да посрещнеш с усмивка деня,
помечтай за стари желания.
Помисли си: Колко струва това,
да се усмихнеш без жал и страдание!?..
© Сияна Георгиева All rights reserved.