9.06.2017 г., 23:29 ч.

Да се загубя в теб... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
618 2 6

Да се загубя в теб...

 

Не всяко решение е лесно,

не всеки избор се решава,

не всичко трудно е трудно,

не всяко сърце така чувства,

не всяко има силата и смелостта.

Не всяка стара душа е стара,

не всяка любов е здрава...

не всичко вечно е вечно -

само този миг в теб е вечен...

 

Не всяка вяра е оправдана,

но смисъла е в това да вярваме

без наченки за доказателство...

да мечтаем дори немечтаното...

Отдалечавах се преди...,

сега обаче се приближавам...

и усещам себе си в теб...,

усещам дъгите светлини...

толкова нужни и прекрасни...

 

Мислех, че съм голяма за приказки...

но не знаех, че те вадят истината...

в очите ти се събудих, прогледнах,

видях душата ти и всичко останало.

 

Днес само мечтая да се загубя в теб,

и ти да се намериш в мен също...

Днес мечтая само да ти се отдам...

както птичката на свободата си...

Днес мечтая да се загубя в теб...,

да не съществува нищо друго

освен любовта, освен любовта ни...

 

Днес мечтая да се оставя...

на надеждите, на крилете си...

Да се загубя в живота...

истински да проходя...

В обятията ти любени...

да извървя всеки миг...

като че ли е единствен...

 

 

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви! Покланям се пред човещината и таланта ви!
  • Все по-добра и привлекателна. Адмирации!
  • Приказките са най-хубавото нещо, Лили. Дори и вече пораснали, можем в тях да открием всичко. И реални вълшебства. Поздравявам те!
  • Хареса ми
    Изпитах някаква наслада докато четях.
    Поздрави, Лили.
  • Блаженни повярвалите без да видят!!!Живота има,Лили тази особеност,че в него няма изгубване!Той те удря,спъва и винаги направлява!Хареса ми много!!!
  • Днес мечтая да се оставя...
    на надеждите, на крилете си...Много красиво и истинско...поздрав!!!
Предложения
: ??:??