Да гледаш колко е красиво,
когато слънцето изгрява.
Покой душата да намира,
когато славеят запява.
По утро, бос в росната трева да ходиш
и да се чувстваш, сякаш че летиш.
Усещане такова те не пуска,
дори когато вечер ти заспиш.
Когато слънцето залязва,
спрял поглед върху залеза красив,
тъй хубаво ти става -
ти просто чувстваш, че си жив!
2006г.
© Елена Всички права запазени