3.11.2016 г., 23:37 ч.

Да си сваля ли маските... 

  Поезия » Друга
960 1 0

Да си сваля ли
маските, стените,
за да ме видиш 
по-добре?

Да разголя ли 
душата си нацяло,
така 
да ме лъжеш 
повече?

Да разклатя ли 
света ти,
със свойта 
друга вяра
в любовта?

Аз, различната,
скритата и вярната,
непотребна съм ти
имам желание да летя. 

Твоите граници не 
са ми нужни,
твърде близко са до
посредствеността. 

© Яница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??