8.05.2016 г., 11:46 ч.

Да славим евроатлантизма... 

  Поезия » Гражданска
472 0 5

Да славим евроатлантизма
и общия ни двор! Нали?...
Свободно може тук да влизат
кокошки, кучета, кози...

Овце, лисици, патки, крави
и вълци дружно спят, ядат.
Дори на воля се сношават...
Какъв живот!... Хвърчи светът...

Учèни ще измислят скоро
кокошкопуйка, коткопес...
Запейте всички в еврохора -
за бездуховния прогрес!...

Безкоренни, благоизлъгани,
кажете, кой ни нагласи!...
Наполовина ли сме българи?
Наполовина - чужденци?...

Марин Тачков
4 май 2016 г.

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??