13.02.2008 г., 10:08 ч.

Да ти призная ли? 

  Поезия » Любовна
847 0 18
 
Да ти призная ли - сега
разцъфнах като теменуга,
студа превърнах в светлина,
дъжда - във вино лудо.
Разпръснах облаците в миг
и слънцето ме заслепява,
във влюбените ми очи
звездички засияват.

И всичко туй, защото ти
ми звънна отдалече
и твоят глас ме зареди
със обич и надежда.

© Генка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??