Слънчев лъч кожата ми прогаря
Бавно с пара рисува и ме изгаря
Пясъкът във всяка моя гънка се впива
Дразни гали и от моето тяло си отпива
Мирисът на бриз чувства ми провокира
Вдъхва живот и желанията ми активира
Всяка вълна щастлива мисъл ми събужда
и по една моя тъга в дълбините пропъжда
Водата солеността си бавно в мен разтваря
чертае и забравени пътища пред мен отваря
Усещам студената водата по цялото си тяло
Около мен в синя красота всичко разцъфтяло
Плувам волно и под краката ми дъно няма
Свободна съм и отпивам с глътка голяма
В косите ми пясъчни вятърът път си пробива
Играе гони се и щастливи лъчи в тях навива
Обожавам пясъка горещ под мен да усещам
На брега с поглед вълните да чакам и посрещам
Морето синьо тегли ме и вдъхновява
С допира си кара тялото ми
… страст да изживява
© Дияна Всички права запазени
Успех и зддраве на всички