10.06.2009 г., 17:36 ч.

Да загубим всичко 

  Поезия » Друга
783 0 0

Искам толкова много да кажа
на света, на теб, на мен.
Чувството, че времето ми свършва,
плаши ме до смърт.
Търся се в себе си, но само
лутам се в задънени улици.

Припев:
Няма кой да спаси душата ми,
но все още съм тук, борейки се,
търсейки време да спася
останките от моя живот.
Защото накрая дори няма да има значение.

Казвам си, че всичко ще е добре,
но не мога да гледам как всичко си отива.
Мечтите ми изгарят с мен,
но няма къде да отида.

Припев:
Няма кой да спаси душата ми,
но все още съм тук, борейки се,
търсейки време да спася
останките от моя живот.
Защото накрая дори няма да има значение.

Знам, че всичко срива се до основи,
но съм тук, не бягам.
Защото няма втори шанс.
Въпреки че за мен има още време.

Припев:
Няма кой да спаси душата ми,
но все още съм тук, борейки се,
търсейки време да спася
останките от моя живот.
Защото накрая дори няма да има значение.
Въпреки че за мен има още време.

© Радоя Топалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??