6.02.2008 г., 10:02 ч.

Да заспиваш до мъж... 

  Поезия » Любовна
817 0 14

Да заспиваш до мъж, чиито ръце

най-святото с обич в теб да обърнат.

Силни и топли, сякаш вкуса на море,

душата ти нежна в миг да прегърнат.

 

Да заспиваш до мъж, чийто копнеж

най-светлия пламък с теб да споделя.

Да вярва единствено, (както вярва дете),

в моменти на слабост за своето "Вчера".

 

Да заспиваш до мъж, чиито очи,

с поглед кристален, рисуват дъгата.

С усмивка посрещнали трудните дни,

ръка в ръка срещу силния вятър.

 

Да заспиваш до мъж, чиито ръце

над тебе нощем в уплаха треперят.

Силни и топли, сякаш вкуса на море,

най-силния огън със тебе поделят.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??