27.09.2017 г., 21:02 ч.

... 

  Поезия » Бели стихове, Друга
296 1 0

 

 

 

Различна си, есента те позна
по еднообразното цвърчене на врабчетата.
По кратките отговори, по дъждът без дъга,
по това как плахо стъпваш по земята.


Цената която плащаш е безчувственост,
за всяка целувка,за всеки хванат влак.
При всяко сваляне имената ни се изтъркват
на дясната ръка, на безименният пръст

 

... от вътрешната страна на халката.

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??