Аз някога ще бъда птица.
Прелиствай бързо живите мечти.
Порязвай пръстите ми, нека се накъсват
последните останки от живота ми, правдив.
Поискай покрива на тихите небета.
Грабни си слънцето и нека заблести.
И сетното камъче ще преобърна,
за да намеря свят, под който да заспим...
© Йоана Всички права запазени