29.04.2023 г., 9:45 ч.

Даже да лазим 

  Поезия » Гражданска
223 0 2

Не сме били за този свят!
Нито сме за това време!
Живеем в постоянен ад!
Но знаете ли - 
ХИЧ НЕ НИ ДРЕМЕ!

 

Не сме били за този свят!
А за друга конюнктура!
Години в ямата живях!
Но даваме ви:
ОЩЕ КУЛТУРА!

 

Не сме били за този свят!
А нима за вас е запазен!?
От нас запомнете това:
Ще вървим напред
ДАЖЕ ДА ЛАЗИМ!
 

© Кирил Влахов Всички права запазени

Светът е просто съвършен! А нашата представа – грешна
мечтаем си, че някой ден ще ни обича всеки срещнат,
че има щастие безкрай и вечни искрени любови
и че ни чакат в собствен рай, мечти – за сбъдване готови...
А някъде в небето Господ Бог се смее гръмко и звездите рони, ...
  500 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??