9.09.2019 г., 7:46 ч.

Далеч 

  Поезия » Любовна
541 2 1

Далеч

 

Отиде Тя далеч от мен,
посърна мойта радост,
угасна светъл ден
без Нея – светлина
за моите очи,
бисер в нощта и
звезда в черни дни.

Да Я чуя се надявам,
а дали го заслужавам?
Хич не знам!?
Просто се надявам
да разбера дали е добре,
дали нещо я боли!?
И има ли сълзи
в блестящите очи?

И ако болка има тежка,
как би приела Тя?
Може би с насмешка!?!
Ако изтръгна сърцето си ранено
и в нозете Ѝ го положа
разкървавено.

 

Не ще го пожелае.
По-добре е Тя без мен
и не може да узнае,
че без Нея
животът е безсмислен
и студен.

 

Болезнено е!
За някого да си готов да умреш,
да се разкъсваш от болка,
да се топиш като свещ!
А той чувствата ти да отрича
и
уви!
Въобще…
Въобще да не те обича.

© Леденпламък Леденпламък Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много тъжно! 😢 А, ти от къде знаеш без да си проверил. Ами ако и тя изпитва същото.. .
Предложения
: ??:??