21.01.2011 г., 20:14 ч.

Далеч е 

  Поезия » Любовна
720 0 1

Далеч е пътеката на усмивките.
Далеч е и първият трепет по теб.
Стягат ме само студени завивките -
липса е твоята близост за мен.
Приятел ли беше, или пък - не?!
Врагът до мене заспива нощес!
Усмивките наши - днес кът са и те
и минаваме чужди през брачния лес.
Далеч е пътеката на мечтите ни.
Далеч са и любовните ласки в нас.
Нижат ни като с тръни и дните ни
и се карат като заразени от бяс...

© Хриси Саръова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мдаа, драмата на реалността, обаче не си позволявай да униваш, огледай се и ако трябва промени нещо, смелост, поздравления за стиха!
Предложения
: ??:??