11.03.2008 г., 8:22 ч.

Далеч от мен 

  Поезия » Друга
1150 0 4
Далеч от мен кипи живот.
Далеч от мен си ти, любов.
Светът е хубав някъде далеч.

Някъде далеч изкрясква птица,
някъде - с поглед на лисица -
съперница живота ми руши.

Някъде далеч от мен
кипи живот, а аз сама агонизирам,
загубила всичко най-мило на света.

Без майка, на чието топло рамо
глава да сложа в труден час,
без любим и без приятели добри.

Сама останах в мрака,
ръка в ръка със самотата.
А някъде далеч от мен кипи живот.
Далеч от мен си ти,
любов-измама.
Далеч от мен...

© Емилия Трайкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • а на мен мн ми хареса и е на такава тъжна тематика много е добро
    продължавай
  • Благодаря Ви за ласкавите отзиви и милите думи!
  • Тъжен стих,но хубав!хареса ми!поздрав!
  • Много тъга има думите ти.Прегръщам те с пожелание за слънчев и усмихнат ден!
Предложения
: ??:??