19.12.2019 г., 10:26 ч.

Далече 

  Поезия » Любовна, Философска, Друга
319 0 0

ДАЛЕЧЕ

 

Какво значи да си далече?
Щом в мен живееш...
С всеки дъх, все по дълбоко си...
Какво за теб са думите ми?
Някакви случайни приумици.
Знаеш ли колко трудно е
да опишеш чувствата?
Гмурнах се в дълбоките води
и знам как отново ще боли.
На теб далече ти е...
На мен под кожата ми е...
Няма грешна стъпка
по невярната пътека
на невъзможни краища...
Щом всичко начертано е,
защо се боря пак,
дори когато знам,
че няма да останеш?!
И накрай света да си, присъствието ти в мен кънти.
Уморих се вече от мечти...
Какво значи да си далече?!
Това решение е на сърцето!

 

©Екатерина Глухова
19. Декември 2019г.

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??