4.08.2005 г., 0:11 ч.

Далече 

  Поезия
1086 0 0

Късно е,заспивам вече!
А къде си ти?
Ръка протягам за теб,
но ти си толково далече!

И ето в миг яви се,
не бягай,приближи се!
Облян в лунна светлина...
Пристъпвам бавно,за да те докосна,
но ти изчезна в непрогледна тъмнина!!!

Продължавам в съня си да се лутам,
да те търся и да тичам,
за да те намеря и да ти кажа
колко те обичам!!!

© Доменика Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??