Aug 4, 2005, 12:11 AM

Далече 

  Poetry
1084 0 0

Късно е,заспивам вече!
А къде си ти?
Ръка протягам за теб,
но ти си толково далече!

И ето в миг яви се,
не бягай,приближи се!
Облян в лунна светлина...
Пристъпвам бавно,за да те докосна,
но ти изчезна в непрогледна тъмнина!!!

Продължавам в съня си да се лутам,
да те търся и да тичам,
за да те намеря и да ти кажа
колко те обичам!!!

© Доменика All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??