30.01.2006 г., 13:49 ч.

Далече си 

  Поезия
1278 0 0

Далече си, от мен избяга.
Не усещам мириса ти, 
кожата дори.
А мислите ти, свързани
с мен ли са, незная.
Далече си от мен,замина.
От страх и болка аз умирам.
Не знам кога ще се завърнеш,
но копнея за мига.
Далече си, но ще простя.

© Вили Руменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??