Jan 30, 2006, 1:49 PM

Далече си 

  Poetry
1296 0 0

Далече си, от мен избяга.
Не усещам мириса ти, 
кожата дори.
А мислите ти, свързани
с мен ли са, незная.
Далече си от мен,замина.
От страх и болка аз умирам.
Не знам кога ще се завърнеш,
но копнея за мига.
Далече си, но ще простя.

© Вили Руменова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??