ДАЛЕЧЕ СИ
Ти далече си от мен,
аз от теб далеч съм също
и в нощта, докрай сломен,
самотата си прегръщам.
Ти далече си от мен –
както винаги било е.
Хладна – като зимен ден,
още си в сърцето мое.
Ти далече си от мен
и така ще е до края,
в твоите очи, пленен,
винаги ще търся рая!...
© Раммадан Л.К. Всички права запазени