12.12.2008 г., 0:25 ч.

Далече си от мен 

  Поезия
1068 0 7
 

ДАЛЕЧЕ СИ ОТ МЕН 

(авторски албум  "Кънтри с чесън")

 

 ЦЕЛУВКИТЕ ТИ МАЛКО ЗАКЪСНЯХА,

РАЗЛИЧНО Е,   НАВЪН Е СВЕТЪЛ ДЕН.

И ДУМИТЕ ТИ СЯКАШ МЕ РАЗСМЯХА.

ДАЛЕЧЕ СИ, ДАЛЕЧЕ СИ ОТ МЕН.

 

ОБЛИЧАМ СЕ, НЕДЕЙ, ЧЕ ЗАКЪСНЯВАМ.

НЕ МЕ НАРИЧАЙ СЛАБ И УМОРЕН.

ОТ ТУК НАТАТЪК САМ ЩЕ ПОБЕЖДАВАМ.

ДАЛЕЧЕ СИ, ДАЛЕЧЕ СИ ОТ МЕН.

 

ДАЛЕЧЕ СИ, ДАЛЕЧЕ СИ, ГОСПОЖО,

УСЕЩАМ ТЕ КАТО КАМБАНЕН ЗВЪН.

ОТЕКВА В МЕН, РЕАЛЕН И ВЪЗМОЖЕН,

И ВСЕ ПАК СИ ДАЛЕЧНА КАТО СЪН...

 

 

ПРИЯТЕЛИ СМЕ, НЕ ЧЕ СЕ ПРОЩАВАМ,

ЖИВОТЪТ МИ Е НЯКАК  ПОДРЕДЕН,

НО  САМО ВЪВ ЕДНО НЕ СЕ СЪМНЯВАМ -

ДАЛЕЧЕ СИ, ДАЛЕЧЕ СИ ОТ МЕН...

 

 

© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??