21.03.2010 г., 20:56 ч.

Далечно 

  Поезия
793 0 15



По вятъра изпратих ти

целувки.

Той каза,

че ще ти ги предаде,

щом видиш първото цветче

на напъпилата вишна,

която

в съседния двор расте.

 

Как ще ги познаеш ли?

Лесно -

панделки им вързах

от слънчеви лъчи.

 

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??