Mar 21, 2010, 8:56 PM

Далечно 

  Poetry
794 0 15



По вятъра изпратих ти

целувки.

Той каза,

че ще ти ги предаде,

щом видиш първото цветче

на напъпилата вишна,

която

в съседния двор расте.

 

Как ще ги познаеш ли?

Лесно -

панделки им вързах

от слънчеви лъчи.

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??