16.04.2016 г., 22:47 ч.

Дали? 

  Поезия » Любовна
348 0 3

Дали аз избледнях, или споменът се избистри,

дали ме видя, или за мене помисли,

дали се промъквам в сънищата ти потайно,

или стоиш буден - съзерцаващ безкрая...

Дали и ти потъваш, гориш и се въздигаш,

дали ако те докосна, ще извикаш,

дали очите ти парят от безумни сълзи,

дали ме виждаш в хладните звезди...

Дали ще си спомиш след векове изтекли,

дали ще помниш очите ми - тебе предрекли,

дали ще ме чуеш отново в съня,

дали ще ме искаш - до теб да вървя...

16.04.2016

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??