Дали пък се чудиш,
Седящ в полумрака,
Дали тя си мисли,
Дали тя те чака?
Дали си скубе косите,
Дали чупи чинии?
Дали тя си мисли,
Че ти седиш в полумрака
С цигара в ръката,
А във другата – с чаша,
Забил си главата
В една точка, безследна.
Дали си представяш
Цяла вечер, поредна?
Сега кой кого чака?
И кой си скубе косите?
Тя отдавна приключи.
Тя си тръгна с мечтите.
© Елмаз Всички права запазени