20.06.2023 г., 9:15 ч.

Дали да се радваме 

  Поезия » Гражданска, Пародии
211 1 2

Като лъвовете... ама не съвсем...

То само името такова...

Пола виси от мъжкия корем,

до него пък е дама... с мацка нова...

 

Дъга се вее... ама не онази...

Конкретната се смее многополово...

Случаен минувач дУпето пази,

а поп анатемосва дългословово.

 

До него камерите, жадни за сензации, 

не спират да записват прайда нов.

Ма що мълчите? Почвайте с овации,

че доживяхме сбъднатост на... всичко е любов...

 

18.06.2023.

___

От поредицата ми "Другата Любов".

_____

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??