25.07.2007 г., 14:19 ч.

Дали е така? 

  Поезия
908 0 3
 

Мечтаем всеки по различно,

за власт, богатство и разкош,

но ежедневно сблъскваме се лично

до ъгъла поне с един Гаврош.


Нима животът не е пъзел,

изпълнен с малки чудеса,

преплетени с лошите във възел,

те пишат нашите дела.


И даже в тази плетеница

мечтаем си до старини

любов, красива като птица,

до нас свободно да лети!


Любовта е чувството красиво

и бурята във нашите души.

За нея бихме дали всичко,

променяйки съдбите си дори.

© Христо Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??