Дали е вярно, че съм хубав,
дали е вярно, че съм шик
и малко кръглоръбав,
приличам на мъдрец стоик.
Дали е вярно, че съм умен,
дали е вярно, че съм фреш
и леко, много леко лунен,
приличам на конец от свещ.
Дали е вярно, че съм жив,
дали е вярно, че съм тук
и много съм, и много крив,
почти на всичките напук
© Хари Спасов Всички права запазени