17 февр. 2022 г., 15:01

Дали е вярно 

  Поэзия » Другая
386 0 4

Дали е вярно, че съм хубав,

дали е вярно, че съм шик

и малко кръглоръбав, 

приличам на мъдрец стоик. 

Дали е вярно, че съм умен,

дали е вярно, че съм фреш

и леко, много леко лунен,

приличам на конец от свещ.

Дали е вярно, че съм жив,

дали е вярно, че съм тук

и много съм, и много крив,

почти на всичките напук

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??