Feb 17, 2022, 3:01 PM

Дали е вярно 

  Poetry » Other
371 0 4

Дали е вярно, че съм хубав,

дали е вярно, че съм шик

и малко кръглоръбав, 

приличам на мъдрец стоик. 

Дали е вярно, че съм умен,

дали е вярно, че съм фреш

и леко, много леко лунен,

приличам на конец от свещ.

Дали е вярно, че съм жив,

дали е вярно, че съм тук

и много съм, и много крив,

почти на всичките напук

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??