6.08.2011 г., 9:00 ч.

Дали с познато име да те нарека? 

  Поезия » Любовна
928 0 15

Отблъснат

от черната дупка,

разпънат

от безброй слънца,

пречупен

през магични призми,

се озова на таз земя,

ти – странен лъч

на падаща звезда

и утвърдените понятия обърка...

 

Тогава изумена се огледах

и с чудото ти заживях,

но как ли да го нарека?

Дали с познато име –

Любовта

или  илюзия сияйна,

изгряла

преди фаталния

 завършек на света?

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??