17.07.2019 г., 8:45 ч.

Дали щастливци са наистина? 

  Поезия » Друга
185 0 0

Щастливците ли?

Остави ги да живеят

 и да се заблуждават, че са щастливи!

Нима щастлив е този,

който над чуждата болка

е способен да се надсмее?

Нима щастлив е този,

на който любовта му е непонятна

и мисли си, че е обичал,

а всъщност е обичал само себе си?

И не е ли това един нещастник,  

който мисли си, че е щастливец?

Щастливците ли?

А, дали щастливци са наистина?

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??