27.12.2008 г., 16:37 ч.

Дали ще можеш с мен 

  Поезия » Любовна
486 0 0
Чудех се
какво да правя
с наште чувства,
със себе си и теб.
Дали да те обичам още
или да те забравя
като избледнял портрет.
Чудех се дали за теб
оазис на щастие са
миговете вречени на любовта.
Дали оставих в теб следа,
незаличима от ничия ръка.
Чудех се дали ще можем
по пътя с теб да продължим.
Чудех се дали ще можем и днес,
и утре истории за любовта
отново да творим.
Чудех се дали ще можем
за огъня, за страстта да изгорим,
за да повярват и другите
в непреходността на чувството,
наречено любов.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??