29.03.2019 г., 22:21 ч.

Дали ще се науча 

  Поезия » Любовна, Друга
467 0 0

Дали ще се науча някога въобще,
да не мисля и да не те сънувам?
Да не протягам все към теб ръце,
макар аз друго да не искам!
Да не пия, да не пуша,
излишни вещи да купувам….
В алкохола лек за болката
да търся,
знаейки, че е неизличима!
Да не ти звъня,
някак си от теб да се отуча.
Макар отвътре да умирам
и боли,
дали ще се науча да не те обичам?

© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??