2.12.2007 г., 13:43 ч.

Дали ще те открия пак 

  Поезия » Любовна
574 0 3

Дали ще те открия пак

Вятърът виновно клоните брули,

листата пожълтели падат едно по едно,

бели облаци струпват се там в небесата,

есен е - няма ги пойните птички отвън.

 

Зимата чака пред моята порта,

листата не спират да падат отвън,

любовта си отива с поредната песен,

която посвещавам на тебе сега.

 

И ето ги вече първите снежинки,

пушекът в комините излиза навън,

лежа си на топло до мойта камина

и дописвам поредната песен за теб.

 

Снегът се топи, пролет е вън.

Кокичето цъфна, а мен ме боли.

Кажи ми къде си в този момент,

дали ще те срещна отново, кажи...

© Виктор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Вярвай и ще я срещнеш...Щом можеш да създадеш хубав стих за нея значи тя си е тръгнала,но не и любовта.ВЯРВАЙ В СЕБЕ СИ и в нея и ще я срещнеш пак...
  • Дали или...вечните въпроси в такива ситуации.ВЯРВАЙ!!!Поздрави!
  • Много нежен стих...красиво си го написал...
    Обичай и бъди обичан!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??