21.08.2010 г., 23:04 ч.

Дали си струва 

  Поезия » Бели стихове
614 1 0

Дали си струва

 

Китарата сама ще каже

дали си струва песента.

Само засвири

вълшебната ú музика.

 

Ако полетя през твоето сърце

към синьото небе,

над белите гори с лилави теменуги,

ако се потопя в аромат на розова градина,

когато слея се с безкрая,

свободна от желания и мисли,

и... от себе си,

ако потъна в песента

и се удавя в нея,

ако се превърна в песен -

тогаз китарата ще каже

дали си струва песента.

 

© Албена Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??