19.07.2008 г., 12:18 ч.

Дали съм буден или сън е? 

  Поезия
683 1 2

Вървя по улиците прашни

и търся смисъла на дните.

От нощите са те по-страшни,

а замисълът толкоз плитък.

 

Вървя сред хора и не виждам

къде съм и защо го правя.

От нейде образи прииждат,

далечни спомени разравят.

 

Дали съм буден, или сън е?

Не знам и няма кой да питам.

В мъгла вървя и се препъвам,

мълча, а може и да викам.

 

© Светлин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??