24.11.2017 г., 1:12 ч.

Дали съм още жива 

  Поезия » Любовна
649 9 19

Какво, кажи ми, съм сега
без теб и твойта обич?
Един попарен нежен цвят.
Една мъглива есен.
Един безкраен сивкав свят.
Една замряла песен.
Какво, кажи ми, съм сега!
Дали съм още жива?!...

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??