24 нояб. 2017 г., 01:12

Дали съм още жива 

  Поэзия » Любовная
650 9 19

Какво, кажи ми, съм сега
без теб и твойта обич?
Един попарен нежен цвят.
Една мъглива есен.
Един безкраен сивкав свят.
Една замряла песен.
Какво, кажи ми, съм сега!
Дали съм още жива?!...

© Латинка-Златна Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??