Дали те срещнах,
или просто вятърът
донесе аромата ти магически,
дали те срещнах,
или пък китарата
на някой музикант красиво свиреше?…
Припев:
Дали те срещнах? Ти ли си наистина?
Дали те срещнах? Ти ли си, кажи ми?
Ела при мен, прекрасна и единствена,
ела при мен и нежно целуни ме!
Дали те срещнах,
или само призрак си
на любовта, загубена в безверие?...
Дали те срещнах,
или просто, някакси,
за първи път усетих
те до себе си.
Дали те срещнах –
иска ми се, вярвай ми.
Така желая ти да си наистина,
че пренебрегнах всичката си логика.
И те обикнах,
даже и невидима…
© Няма Значение Всички права запазени