10.07.2007 г., 11:16 ч.

Дали защото... 

  Поезия
817 0 9

Дали защото дълго чаках?
Странно друга съм сега.
Дали защото времето изплаках?
Секунди и минути не броя.


Дали защото сляпа бях?
Загубих се и после се завърнах.
Дали защото обич не видях?
Самотата си прегърнах.


Дали защото леко се унесох?
Проспах красивите неща.
Дали защото удари понесох?
Плащам страшно висока цена.


Дали защото в теб не вярвах?
Вкусих те, но не преглътнах.
Дали защото виновен те изкарвах?
Колелото на съдбата врътнах.


Дали защото се препънах?
Паднах и ме заболя.
Дали защото те прегърнах?
В мен остана твоята следа.

© Елица Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??