27.08.2007 г., 11:45 ч.

Дали заслужавам? 

  Поезия
654 0 5
 

Не се плаша от нищо, когато съм с тебе,

Сгушила тяло във твойте прегръдки,

Пазиш ме, дори и мойта душа,

Вече не тегне във тръпки.


Не виждам почти нищо, когато съм с теб,

Виждам един свят-чист и искрен!

Очите ти мойте звезди са в нощта,

А твойта усмивка- лъчът ми!


Не чувам шум, само топлият глас

Нашепва за искрена обич

Не живея за другите, само за теб,

Само за твойте целувки!


Не чувствам студа, когато съм с теб,

Толкоз много любов ми даряваш,

Че се питам пред Божията майка смирено-

"Богородице, дали заслужавам"?

© Илияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??